Předpověď počasí pro řidiče na pondělí 7. dubna 2008

7. dubna 2008

V pondělí ráno čeká na řidiče na Moravě a ve Slezsku přeháňky, nad 900 metrů sněhové. Na jihozápadě území České republiky to budou přeháňky četnější a sněžit by mohlo již od 600 metrů.

Teploty budou v ranních hodinách mezi +3 až -1 °C. Přes den se pak vyšplhají až k +9 °C. Vítr bude vát jen slabý proměnlivý.

Výskyt nebezpečných jevů:

- sněhová pokrývka - na Moravě a ve Slezsku v polohách nad 900 m 0 až 3 cm

- k ránu zejména na jihu Čech a Českomoravské vrchovině v polohách nad 600 m n.m. - 1 až 7 cm

Upozornění: Platí zejména pro úsek dálnice D1 v okolí Českomoravské vrchoviny, kde by se mohlo tvořit náledí!!!

Richard Vlček ; Zakruta.CZ