Předpověď počasí pro řidiče na pondělí 31. března 2008

31. března 2008

V ranních hodinách sice čeká na řidiče opět místy náledí, nicméně odpolední teploty se vyšplhají opět až k 15 °C. Počasí bude jasné až polojasné, na většině území České republiky bude svítit sluníčko.

Vítr bude vát jen slabý jihovýchodní, maximálně 6 m/s. Ve vyšších polohách to však může být nárazech až 15m/s.

Srážky nebudou žádné a ani výskyt nebezpečných jevena silnicích není aktuální. Většina cest bude i v ranních hodinách suchá a bez námrazy.

Richard Vlček ; Zakruta.CZ

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.