V září se hraje o čtečku elektronických knih!

15. září 2011

V prvním školním měsíci čeká čtenáře na Zákrutě.cz soutěž o čtečku elektronických knih. Pokud budete mít štěstí a správně odpovíte na další tři jednoduché otázky, pak ji můžete získat právě Vy, určitě se bude na cestách hodit.

Ilustrační foto

Soutěž o kvalitní a dobře vybavenou čtečku elektronických karet, kterou věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. září. Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se přenosné obrazovky předají... Končit bude soutěž 30. září 2011. Následně bude vylosován výherce, který bude co nejdříve informovaný o své výhře.

V září se hraje o čtečku elektronických knih!

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz