V červenci se bude soutěžit o alkohol tester

4. července 2011

Ani v červenci nebude chybět na Zákrutě.cz soutěž o nějakou cenu. Tentokráte se bude hrát o užitečnou pomůcku každého motoristy a to o alkohol tester. Znovu se budecelý červenec odpovídat na tři jednoduché otázky.

Soutěž o alkohol tester, který věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. července a končit bude v polovině prázdnin, tedy přesně 31. července 2011

Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio předá..

Soutěž o autorádio a předchozí výherci

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz