Předpověď počasí pro řidiče na čtvrtek 28. února 2008

28. února 2008

Počasí bude převážně polojasné, zpočátku na severu a severovýchodě až oblačno a ojediněle slabé přeháňky, samozřejmě, že v polohách nad 800 metrů sněhové.

Teploty se dají očekávat okolo +3 °C. Ve dne to pak bude někde v rozmezí 8 až 10 °C. Vítr bude jen mírný severozápadní od 3 do 7 m/s.

Výskyt nebezpečných jevů

V horských polohách se dají očekávat sněhové srážky, které mohou na silnici namrzat, proto pozor na ledovku.

Richard Vlček (Internet)

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.