Předpověď počasí pro řidiče na středu 27. února 2008

27. února 2008

Na většině území České republiky bude od rána jasno nebo polojasno. Od severozápadu zataženo a postupně občasný déšť. Ve vyšších polohách nad 1000 metrů bude přecházet ve sněžení.

Noční teploty se budou pohybovat rozmezí 4 až 8 °C. Denní pak budou okolo 14 °C. Vítr bude vát jen mírný západní až jihozápadní 3 až 7 m/s.

Ani dlouhodobé předpovědi nejsou naštěstí pro řidiče nijak nepříznivé. Podle všeho by měly vyšší teploty vydržet i celý březen.

Richard Vlček (Internet)

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.