Předpověď počasí pro řidiče na pátek 22. února 2008

22. února 2008

V pátek nás čeká vcelku deštivé počasí, především ale na severu území. Ve vyšších polohách se dá znovu předpokládat sněžení. Opět je tedy nutné dbát opatrnosti a dávat si pozor na ledovku.

Teploty budou v průběhu dne mezi 6 až 10 °C, nejnižší noční se pak dají očekávat někde v rozmezí 2 až 6 °C. Vítr bude jen mírný jihozápadní od 3 do 7 m/s.

Naštěstí nás čeká celkem příznivý den, tedy pokud pomineme místní dešťové srážky. Žádný výskyt nebezpečných jevů se neočekává.

Richard Vlček (Internet)

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.