Předpověď počasí pro řidiče na středu 20. února 2008

20. února 2008

Také ve středu budou teploty na celém území České republiky nad nulou, což je velmi dobrá zpráva pro všechny řidiče. Pozor je ale nutné si dávat především v ranních hodinách, kdy by mohly některé cesty namrzat.

V ranních hodinách tak bude teplota okolo -4 °C. Postupně půjde teplota nahoru až na příznivých +6 °C. Vítr bude jen slabý proměnlivý od 1 do 3 m/s.

Výskyt nebezpečných jevů:

- místy výskyt mrznoucích mlh, zejména v ranních hodinách pak pozor na ledovku!

Richard Vlček (Internet)

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.