V květnu se hraje o přenosné LCD obrazovky (TV + DVD)

16. května 2011

V květnu čeká čtenáře na Zákrutě.cz soutěž o přenosné LCD obrazovky s DVB-T a DVD přehrávačem. Pokud budete mít štěstí a znovu správně odpovíte na další tři jednoduché otázky, pak jej můžete získat právě Vy.

Soutěž o krásné přenosné LCD obrazovky, které věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. května. Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit. Všechny potřebné informace se totiž skrývají na stránkách Zákruty.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se přenosné obrazovky předají...

Soutěž o LCD obrazovky

Hodně štěstí...