Předpověď počasí pro řidiče na úterý 5. ledna 2008

5. února 2008

Řidiči by si měli v při cestě do práce dávat pozor na ledovku, která se bude na cestě tvořit. Počasí bude jinak přes den oblačné až zatažené, ráno se vyskytnou mlhy.

Teploty budou zpočátku 4 až 8 °C, na západě kolem +2 °C, nejnižší noční 4 až 0 °C, na západě Čech do - 2 °C.

Vítr bude vát mírný západní od 2 do 6 m/s, na Moravě a ve Slezsku zpočátku jihovýchodní až jižní vítr 4 až 8 m/s, v nárazech to může být až 15 m/s.

Srážka: Místy občasný déšť, zejména na jihu, ve vyšších polohách pak bude sněžit.

Výskat nebezpečných jevů: Ojediněle mlhy, při teplotě kolem nuly možnost namrzaní a tvorby náledí.

Richard Vlček (Internet)