Soutěžte na Zákrutě.cz o autorádio

3. února 2011

Určitě jste si všimli, že od 1. února začala na stránkách Zákruty.cz soutěž. Hraje se o autorádio s dotykovým LCD displejem. Pokud budete mít štěstí a podaří se Vám správně odpovědět na tři jednoduché otázky, pak jej můžete získat právě Vy.

Soutěž o autorádio, které věnoval internetový G-obchod.cz, byla zahájena 1. února a poslední den, kdy budete moci na tři otázky odpovědět, bude 28. únor 2011.

Pokud jste pozornými čtenáři Zákruty.cz, pak Vás jednoduché dotazy nemohou nijak zaskočit.. Odpovědi se totiž nalézají v obsahu stránek www.zakruta.cz.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na odkaz soutěže. Na konci měsíce se pak ze správných odpovědí vylosuje jeden výherce, kterému se autorádio předá..

Hodně štěstí...

Richard Vlček ; Zákruta.cz