Zájem o modely Yeti a Superb Combi roste

19. dubna 2010

Rostoucí zájem na automobilových trzích o modely Yeti a Superb Combi znamená zvyšování výroby těchto modelů v závodě Škoda Auto Kvasiny.

S náběhem výroby modelů Yeti a Superb Combi došlo k navýšení personálu v pobočném závodě Kvasiny na současných 3 500 zaměstnanců.

V zájmu pozitivního růstu výroby zvažuje Škoda Auto přesunutí montáže modelu Škoda Roomster z Kvasin do závodu Vrchlabí. Tento možný přesun by zajistil stabilizaci výrobních kapacit v obou závodech a zároveň ukázal společenskou odpovědnost firmy Škoda Auto.

-ric- ; Škoda

Přednosti vysokotlakého čističe a mytí auta v pohodlí domova

Čisté auto zvenčí i zevnitř je vizitkou jeho majitele a jen málokterý řidič by se pyšnil ušmudlaným vozem. Ještě před několika lety bylo hitem se svým vozem jezdit do kartáčové myčky, na které však jsou rozporuplné názory právě s ohledem na kartáčování laku karoserie.

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.