Zájem o modely Yeti a Superb Combi roste

19. dubna 2010

Rostoucí zájem na automobilových trzích o modely Yeti a Superb Combi znamená zvyšování výroby těchto modelů v závodě Škoda Auto Kvasiny.

S náběhem výroby modelů Yeti a Superb Combi došlo k navýšení personálu v pobočném závodě Kvasiny na současných 3 500 zaměstnanců.

V zájmu pozitivního růstu výroby zvažuje Škoda Auto přesunutí montáže modelu Škoda Roomster z Kvasin do závodu Vrchlabí. Tento možný přesun by zajistil stabilizaci výrobních kapacit v obou závodech a zároveň ukázal společenskou odpovědnost firmy Škoda Auto.

-ric- ; Škoda

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.