Průzkum veřejného mínění ke kampani Nemyslíš? Zaplatíš!

20. dubna 2010

Ministerstvo dopravy dne 12. dubna 2010 zveřejnilo Výzvu k podání nabídek „Průzkum veřejného mínění ke kampani Nemyslíš? Zaplatíš!“

Hlavním cílem je vyhodnocení průzkumu veřejného mínění zaměřeného na dosavadní fungování bezpečnostní kampaně MD Nemyslíš? Zaplatíš! a také zmapování povědomí veřejnosti v této kampani, názorů na ni, včetně zmapování vlivu na účastníky silničního provozu.

Průzkum veřejného mínění osloví všechny cílové skupiny obyvatel ČR, na které je kampaň zaměřena: řidiče osobních automobilů, motocyklisty, chodce, cyklisty, děti a rodiče i profesionální řidiče.

Kampaň Nemysliš? Zaplatíš! výrazným způsobem přispěla k meziročnímu poklesu o 160 usmrcených osob na silnicích ČR.

-ric- ; -mvdr-