BESIP na Motosalonu 2010

12. března 2010

V Brně byl včera pro veřejnost otevřen veletrh Motosalon 2010. Expozici Ministerstva dopravy, oddělení BESIP naleznou návštěvníci v pavilonu P. Provozní doba veletrhu je ve čtvrtek a v pátek od 9 h. do 20 h. V sobotu od 9 h. do 19. a v neděli od 9 h. do 17 h.

V sobotu 13. 3. 2010 se od 14 h. uskuteční v prostorách expozice BESIP autogramiáda motocykového závodníka Lukáše Peška, který se aktivně zapojil do kampaně Nemysliš - zaplatíš. Na tuto autogramiádu jsou všichni srdečně zváni.

-ric- ; Besip

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.