BESIP na Motosalonu 2010

12. března 2010

V Brně byl včera pro veřejnost otevřen veletrh Motosalon 2010. Expozici Ministerstva dopravy, oddělení BESIP naleznou návštěvníci v pavilonu P. Provozní doba veletrhu je ve čtvrtek a v pátek od 9 h. do 20 h. V sobotu od 9 h. do 19. a v neděli od 9 h. do 17 h.

V sobotu 13. 3. 2010 se od 14 h. uskuteční v prostorách expozice BESIP autogramiáda motocykového závodníka Lukáše Peška, který se aktivně zapojil do kampaně Nemysliš - zaplatíš. Na tuto autogramiádu jsou všichni srdečně zváni.

-ric- ; Besip

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.