Předpověď počasí na pondělí 15. února 2010 -

15. února 2010

První pracovní den jež sedmého týdnu roku 2010 bude v ranních hodinách počasí oblačné až zatažené ojediněle slabé sněžení. Zejména v Čechách ojediněle až polojasno.

Nejnižší teploty -5 až -9 °C, při zmenšené oblačnosti kolem -18 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s nebo klidno.

Přes den pak bude oblačno až zataženo, ojediněle slabé sněžení. Místy přechodně až polojasno. Nejvyšší teploty -4 až 0 °C, v 1000 m na horách kolem -6 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.