Předpověď počasí na středu 10. února 2010 - v noci bude silný mráz!

10. února 2010

V ranních hodinách bude převážně zataženo, místy slabé sněžení. Nejnižší noční teploty -5 až -9 °C, ojediněle při zmenšené oblačnosti kolem -15 °C. Mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Počasí přes den pak bude zatažené, zpočátku místy, postupně na většině území sněžení. Nejvyšší denní teploty -6 až -2 °C, na jihovýchodě Moravy až +1 °C, v 1000 m na horách kolem -7 °C.

Slabý východní až jihovýchodní vítr 1 až 4 m/s se bude postupně měnit na mírný severovýchodní 3 až 7 m/s.

Upozornění:

- pozor na ledovku v ranních hodinách

- v noci může teplota místy klesnout až k - 20°C.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ