Předpověď počasí na středu 10. února 2010 - v noci bude silný mráz!

10. února 2010

V ranních hodinách bude převážně zataženo, místy slabé sněžení. Nejnižší noční teploty -5 až -9 °C, ojediněle při zmenšené oblačnosti kolem -15 °C. Mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Počasí přes den pak bude zatažené, zpočátku místy, postupně na většině území sněžení. Nejvyšší denní teploty -6 až -2 °C, na jihovýchodě Moravy až +1 °C, v 1000 m na horách kolem -7 °C.

Slabý východní až jihovýchodní vítr 1 až 4 m/s se bude postupně měnit na mírný severovýchodní 3 až 7 m/s.

Upozornění:

- pozor na ledovku v ranních hodinách

- v noci může teplota místy klesnout až k - 20°C.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Přednosti vysokotlakého čističe a mytí auta v pohodlí domova

Čisté auto zvenčí i zevnitř je vizitkou jeho majitele a jen málokterý řidič by se pyšnil ušmudlaným vozem. Ještě před několika lety bylo hitem se svým vozem jezdit do kartáčové myčky, na které však jsou rozporuplné názory právě s ohledem na kartáčování laku karoserie.

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.