Předpověď počasí na pondělí 8. února 2010 - pozor na sníh a náledí!

8. února 2010

V ranních hodinách bude na území České republiky převážně zataženo, jen ojediněle polojasno. Místy slabé sněžení, ojediněle mrznoucí mlhy.

Nejvyšší teploty -7 až -3 °C, v 1000 m na horách kolem -8 °C. Mírný severovýchodní až východní vítr 2 až 6 m/s.

Přes den pak bude převážně zataženo, jen ojediněle polojasno. Ojediněle slabé sněžení a mrznoucí mlhy. Nejvyšší teploty -7 až -3 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s.

Upozornění:

- pozoir na sníh a náledí!

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.