Výměna řidičáků stále vázne

3. února 2010

K 31. říjnu 2009 zbývalo vyměnit 981 664 řidičských průkazů (výměna 2010). Tato hodnota odpovídá 15,32% registrovaných řidičů.

V listopadu 2009 se vyměnilo 40 038 řidičských průkazů, podléhajících výměně v termínu do 31.12.2010, což je přibližně 53% z optimistického předpokladu.

Při zohlednění zbývajícího počtu řidičských průkazů, které zbývá do konce roku 2010 vyměnit je zřejmé, že každý následující měsíc by se mělo vyměnit průměrně 75 512 řidičských průkazů.

Tato hodnota se bude každý měsíc zvyšovat, neboť zatím dochází ze strany řidičů ke zvýšenému úsilí při výměně řidičských průkazů pouze mírně.

-ric- ; -mvdr-

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.