V pondělí bude mrznout - pozor na ledovku

25. ledna 2010

První pracovní den již čtvrtého týdne roku 2010 bude počasí zatažené s nízkou oblačností, na horách a ojediněle i v nižších polohách

polojasno.

Ojediněle slabé sněžení a mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty -8 až -12 °C, při malé olačnosti kolem -17 °C. Slabý východní vítr 1 až 4 m/s.

Přes den pak bude zataženo s nízkou oblačností, na horách a v severovýchodní polovině území místy, jinde jen ojediněle, polojasno. Odpoledne od západu přibývání frontální oblačnosti.

Ojediněle slabé sněžení a mrznoucí mlhy. Nejvyšší teploty -8 až -4 °C, na severovýchodě kolem -10 °C. Mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Upozornění:

- Pozor na ledovku

- V ranních hodinách bude ve vyšších polohách mlha

Richard Vlček ; Zákruta.CZ