I dnes je na cestách ledovka, místy je hustá mlha

19. ledna 2010

Ani předpověď na úterní den není pro motoristy nijak příznivá. Dají se očekávat teploty okolo nuly, bude se tvořit ledovka a ve vyšších oblastech jsou husté mlhy.

Počasí přes den bude zatažené až oblačné, místy občasné sněžení, na Moravě a ve Slezsku postupně sněžení jen ojediněle. V Čechách a na jihu Moravy během dne v polohách pod 400 m i srážky smíšené.

Ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, v 1000 m na horách kolem -3°C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s nebo klidno.

Upozornění:

- Večer se začne místy tvořit náledí a zmrazky.

- Přes den hrozí mlhy

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.