Předpověď počasí na čtvrtek 14. ledna 2010 - pozor na sníh a náledí!

14. ledna 2010

V ranních hodinách bude počasí převážně zatažené s nízkou oblačnosti, jen ojediněle, zejména na horách, skoro jasno. Ojediněle slabé sněžení a mrznoucí mlhy.

Nejnižší teploty -3 až -7 °C, ojediněle při malé oblačnosti kolem -10 °C. Mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s.

Přes denpak bude zataženo s nízkou oblačnosti, jen ojediněle, zejména na horách, skorov jasno. Ojediněle slabé sněžení a mrznoucí mlhy. Nejvyšší teploty -4 až 0 °C, v 1000 m na horách kolem -6 °C.

Mírný jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s, na Českomoravské vrchovině čerstvý 5 až 9 m/s.

Upozornění:

- pozor na ledovku

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Přednosti vysokotlakého čističe a mytí auta v pohodlí domova

Čisté auto zvenčí i zevnitř je vizitkou jeho majitele a jen málokterý řidič by se pyšnil ušmudlaným vozem. Ještě před několika lety bylo hitem se svým vozem jezdit do kartáčové myčky, na které však jsou rozporuplné názory právě s ohledem na kartáčování laku karoserie.

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.