Předpověď počasí pro motoristy na pondělí 21. 12. 2009

21. prosince 2009

Počasí přes den bude v pondělí 21. prosince skoro jasné až polojasné, postupně od jihozápadu přibývání oblačnosti. Nejvyšší teploty -7 až -3 °C, v Čechách ojediněle kolem -1 °C, v 1000 m na horách kolem -5 °C.

Mírný jihozápadní vítr se bude měnit na jižní až jihovýchodním 2 až 6 m/s, od 600 m čerstvý 5 až 9 m/s s nárazy 15 až 20 m/s.

UPOZORNĚNÍ:

- Od 600 m se místy budou tvořit sněhové jazyky

- Ledovka hrozí po celém území České republiky

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.