Předpověď počasí pro řidiče na úterý 20. října 2009

20. října 2009

V brzkých ranních hodinách se očekává jasno nebo skoro jasno, místy mrznolucí mlhy. Na Moravě a ve Slezsku postupně od východu přibývání oblačnosti, později na severovýchodě ojediněle déšť, nad 800 m srážky sněhové.

Nejnižší noční teploty -1 až -5 °C, na východě území kolem +1 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s.

Počasí přes den pak bude jasné až polojasné, ráno a dopoledne místy mrznoucí mlhy nebo nízká oblačnost. Ve východní polovině území oblačno až zataženo, na východě a severovýchodě místy déšť, nad 800 m srážky sněhové.

Nejvyšší teploty 4 až 8 °C, v 1000 m na horách kolem +1 °C. Mírný východní až severovýchodní vítr 2 až 5 m/s.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ