Škoda Fabia Plus s klimatizací již od 229 900,- Kč

9. října 2009

Pokud má někdo nyní zájem si zakoupit vozy značky Škoda, pak je čas navštívit prodejce vozů Škoda, kde si můžete pořídit modely Fabia a Fabia Combi s klimatizací a velmi dobrou výbavou za ceny, které Vás příjemně překvapí.

Za 229 900,- Kč můžete mít „krátkou“ Fabii Classic Plus 1,2 HTP/44 kW. Zvýhodněná nabídka platí i pro Fabii Combi Plus, která nyní startuje na neuvěřitelných 234 900,- Kč. Rozhodnout se můžete také pro výbavový stupeň Ambiente a vybírat z kompletní nabídky motorizací!

Výbava Classic Plus obsahuje oproti základnímu provedení, které nabízí spoustu komfortních i bezpečnostních prvků, navíc centrální zamykání a klimatizaci Climatic s automatickou regulací a kombifiltrem.

Výbava Ambiente Plus je oproti běžné výbavě opatřena prvky, které Vám zajistí příjemné klima v interiéru. Obsahuje totiž Sunset (skla

s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu) a klimatizaci Climatic, která Vám umožní například i vychladit nápoje v odkládací schránce u spolujezdce.

K vozům dostanete zdarma záruku Mobility Premium, kterou si motoristé mnohdy způsobí vlastním zaviněním a mezi které patří například nedostatek nebo záměna paliva, problémy s vybitou autobaterií či se ztracenými klíči, Vám pomůže vyřešit právě Záruka mobility Premium.

Dostanete ji zdarma a k dispozici je Vám v případě potřeby nejenom v České republice, ale i ve více než čtyřiceti evropských státech.

-ric- ; Škoda