Škodovka nestíhá vyrábět objednané vozy

14. července 2009

Škoda Auto připravuje na srpen 2009 tři mimořádné noční směny, které by měly pomoci ke zkrácení dodacích lhůt u modelů Fabia a Octavia.

Mimořádné srpnové směny jsou organizovány jako noční, a to vždy od 22 hodin večer do 6 hodin ráno z pátku na sobotu. Zaměstnanci automobilky, kteří se na směny přihlásí, tak půjdou do práce ve dnech 7. - 8., 14. - 15. a 21. - 22. srpna.

Směny jsou dobrovolné a zaměstnanec za každou z nich obdrží mimořádnou odměnu ve výši 400 Kč (přesčas se bude týkat zhruba 2 700 pracovníků v Mladé Boleslavi). Během každé ze tří mimořádných směn by mělo z výrobních linek sjet přibližně 380 vozů Škoda Fabia a 150 vozů Škoda Octavia.

-ric- ; Škoda