Nejlevnější Škoda Yeti bude stát 360 tisíc korun

8. června 2009

Škoda Auto odtajnila ceny, za které bude prodávat novou Škodu Yeti. Cena bude začínat na 359 800 korunách za verzi 1,2 s výkonem 77 kilowattů. Základní verze čtyřkolky s dvoulitrovým motorem TDI vyjde na 459.800 Kč.

Firma začne Yeti v Česku a v Německu prodávat v červenci, další trhy budou následovat.

Firma to oznámila na brněnském autosalonu. Škoda počítá, že by v Kvasinách mohla vyrábět zhruba 200 aut denně. Předseda představenstva Reinhard Jung v Ženevě oznámil, že ročně firma vyrobí zhruba 20 000 kusů modelu Yeti.

-ric- ; Internet

Proč investovat do kvalitních pneumatik, a vyhnout se levným náhražkám

Dnešní trh nabízí nepřeberné množství různých pneumatik, ovšem ne všechny jsou prověřené a kvalitní. Co se stane, když chcete za každou cenu ušetřit a koupíte ty nejlevnější? Jaký je v nich rozdíl, a opravdu se ty levné vyplatí?

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.