Změna "Pravidel pořádání dopravní soutěže mladých cyklistů"

23. března 2009

Na základě Usnesení ze dne 13. března 2009 jednání přípravného výboru celostátního finále dopravní soutěže mladých cyklistů, které proběhne ve dnech 16. - 18. června 2009 ve Světlé nad Sázavou, dochází pro rok 2009 ke změně „Pravidel pořádání dopravní soutěže mladých cyklistů“:

Soutěže se mohou zúčastnit ve 2. kategorii i žáci 9.ročníků základních škol.

Věková hranice pro soutěžící v 1. kategorii - dovršení maximálně 12 let v příslušném kalendářním roce (2009) zůstává nezměněna!

Doporučujeme tuto změnu pravidel zapracovat do propozic pro oblastní (okresní) a krajská kola.

S provedenou změnou počítáme i pro pořádání dalších ročníků dopravních soutěží s tím, že na školní rok 2009/2010 je naplánována aktualizace platných propozic s ohledem na pravidla Evropské dopravně výchovné soutěže FIA, která se bude konat 11. - 14. září 2009 ve Finsku.

-ric- ; Besip