Předpověď počasí pro řidiče na pátek 20. března 2009

20. března 2009

Stejně jako ve čtvrtek se může na většině území vyskytnout občasné sněžení a dešťové přeháňky. V ranních hodinách by tak mohla být na některých místech i námraza.

Počasí v ranních hodinách bude polojasné až oblačné, na horách místy, jinde jen ojediněle sněhové přeháňky. Nejnižší teploty -1 až -5 °C. Mírný severní vítr 2 až 6 m/s.

Přes den se pak očekávají teploty kolem 3 °C. Na horách by to mohla být nula. Vítr bude vát jen mírný severní až severovýchodní vítr 3 až 7 m/s.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.