Předpověď počasí pro řidiče na pátek 27. února 2009

27. února 2009

Poslední pracovní den tohoto týdne si pro náš přichystalo v ranních hodinách zatažené až oblačné počasí, na většině území občas déšť nebo přeháňky, v polohách nad 400 m srážky smíšené a sněhové.

Nejnižší noční teploty +3 až -1 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy v nárazech a na horách kolem 15 m/s.

Počasí přes den pak bude zatažené až oblačné, na většině území občas déšť nebo přeháňky, v polohách nad 400 m srážky smíšené a sněhové. Nejvyšší denní teploty 2 až 6 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy v nárazech a na horách kolem 15 m/s, bude odpoledne slábnout.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ