Předpověď počasí pro řidiče na středu 25. února 2009

25. února 2009

V ranních hodinách bude počasí oblačné až polojasné, ojediněle se vyskytne sněžení. Ráno ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší noční teploty -2 až -6 °C, ojediněle při malé oblačnosti až -9 °C. Slabý severozápadní vítr 1 až 4 m/s.

Počasí přes den pak bude polojasné až oblačné, ojediněle se sněžením, v polohách pod 500 m srážky smíšené nebo i dešťové. Odpoledne od severozápadu přibývání další oblačnosti. Nejvyšší denní teploty 1 až 5 °C, v 1000 m na horách kolem -2 °C. Mírný západní vítr 2 až 5 m/s.

Výskyt nebezpečných jevů:

- v noci a ráno se místy bude tvořit náledí a zmrazky

- mrznoucí sněžení přes den

Richard Vlček ; Zákruta.CZ