Akční ceny modelové řady Octavia Tour

12. února 2009

Škoda Auto připravila od února 2009 časově omezenou akční nabídku v rámci modelové řady Octavia Tour. Při koupi nového vozu tak nyní můžete ušetřit až 135.000 korun!

Cena akčního modelu Octavia Tour Edition v provedení liftback s osvědčeným benzinovým agregátem 1,6 MPI/75 kW činí 289.900,- Kč. Verze s dieselovým motorem 1,9 TDI PD/74 kW je nyní k dispozici za 339.900,- Kč. Finanční výhoda znamená pro koncového zákazníka oproti standardní nabídce částku 100.000,- Kč.

Octavia Tour v provedení Combi s motorem 1,6 MPI/75 kW začíná od 319.900,- Kč. V případě modelu Octavia Combi Tour Edition a hospodárného vznětového motoru 1,9 TDI PD/74 kW zaplatí zákazník pouze 369.990,- Kč. Cenová výhoda akčního modelu Octavia Combi Tour Edition vůči standardní ceně modelu činí 135.000,- Kč.

Výbavu modelů Octavia Tour Edition a Octavia Combi Tour Edition je možné rozšířit i o akční paket PLUS. Za cenu 10.000,- Kč získá zákazník navíc klimatizaci s mechanickou regulací, centrální zamykání, elektrické ovládání oken vpředu a elektricky nastavitelná vyhřívaná vnější zpětná zrcátka.

Octavia Tour se veřejnosti představila poprvé v roce 1996 a patří k nejdéle vyráběným vozům v novodobé historii značky Škoda.

Kompletní ceník vozů Škoda, širokou nabídku skladových vozů, jakož i ceny akčních modelů obdržíte u kteréhokoliv autorizovaného obchodníka Škoda. Nabídka platí od 2. do 28. února 2009 do vyprodání zásob.

-ric- ; Škoda