Předpověď počasí pro řidiče na středu 4. února 2009

4. února 2009

Přes den nás čeká v úterý počasí zatažené až oblačné, ojediněle slabý déšť nebo mrholení, ráno i mrznoucí. Místy mlhy. V Čechách na horách a ojediněle i v nižších polohách polojasno.

Nejvyšší teploty 2 až 6 °C, v 1000 m na horách kolem +1 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s. Tlaková tendence - setrvalý stav nebo slabý vzestup

Výskyt nebezpečných jevů:

- nevyšších polohách hrozí sněhové jazyky

- v ranních hodinách se bude tvořit náledí

- pozor na silný vítr

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.