Předpověď počasí pro řidiče na středu 28.ledna 2009

28. ledna 2009

V nočních a brzkých ranních hodinách nás čeká oblačné až zatažené počasí, ojediněle slabé sněžení. Na horách sněžení místy. Ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší noční teploty 0 až -4 °C.

Mírný severní vítr v Čechách 2 až 6 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý 4 až 8 m/s s nárazy kolem 15 m/s.

Počasí přes den pak bude v Čechách převážně oblačné, ojediněle se dá očekávat slabé sněžení. Na Moravě a ve Slezsku většinou zataženo a zejména na východě a severovýchodě území místy slabé sněžení nebo srážky smíšené.

Nejvyšší teploty -1 až +3 °C, v 1000 m na horách kolem -3 °C. Mírný severní vítr v Čechách 2 až 6 m/s, na Moravě a ve Slezsku čerstvý 5 až 9 m/s s nárazy 15 až 20 m/s.

Richard Vlček ; Zákruta.CZ