Předpověď počasí pro řidiče na úterý 27. ledna 2009

27. ledna 2009

Počasí bude v ranních hodinách oblačné, na jihu a jihozápadě až zatažené, místy slabé sněžení, jinde jen ojediněle. Dají se očekávat mrznoucí mlhy, tudíž pozor na ledovku! Nejnižší teploty 0 až -4 °C, při malé oblačnosti až -8 °C.

Vítr bude vát jen mírný do 4 m/s. Přes den pak čeká na motoristy oblačné až zatažené počasí. Nejvyšší teploty 0 až 4 °C. Mírný severovýchodní až severní vítr 2 až 5 m/s.

Výskyt nebezpečných jevů:

- pozor na ledovku !

- husté mrznoucí mlhy

Richard Vlček ; Zákruta.CZ

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.