Předpověď počasí na čtvrtek 18. prosince 2008

18. prosince 2008

Ve čtvrtek ráno bude na většině území počasí zatažené až oblačné, občas déšť nebo déšť se sněhem, na českých horách a na jihozápadě Čech i v nižších polohách sněžení.

Nejvyšší teploty 0 až 4 °C, na východě až 6 °C, v 1000 m na horách kolem -1 °C, v Jeseníkách a Beskydech kolem +2 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s.

Výskyt nebezpečných jevů.

- ve vyšších polohách pozor na sněžení

- pozor na hustý déšť a nevyšších polohách tím pádem na ledovku

Richard Vlček ; Internet

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.