Předpověď počasí pro řidiče na pondělí 8. prosince 2008

8. prosince 2008

Od jihozápadu k nám zasahuje tlaková výše. Po jejím severním okraji postupuje k východu teplá fronta, která ovlivňuje počasí i u nás.

Počasí bude většinou oblačné, na východě území zpočátku až zatažené, místy sněžení, v polohách pod 400 m déšť se sněhem. Jinak srážky jen ojediněle. Nejvyšší teploty 1 až 5 °C, v 1000 m na horách kolem -2 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Výskyt nebezpečných jevů.

- ve vyšších polohách pozor na sněžení a ledovku

Richard Vlček ; Internet

BMW Motorrad R 5 Hommage: Nová motorka je esencí krásy a jednoduchosti

BMW R 5 Hommage přenáší esence motocyklů jako takových do moderní éry. Kombinuje totiž prvky používané na historických motocyklech, které propojuje s moderním světem tzv. customů, tedy motocyklů stavěných na zakázku.