SMART slaví 10. výročí a nabízí dárky ze speciální kolekce

4. prosince 2008

Společnost Shell přichystala pro své zákazníky zapojené do věrnostního programu SMART speciální nabídku. Od listopadu tohoto roku si mohou členové SMART klubu vybírat zajímavé dárky ze zimní kolekce, jejímž největším lákadlem je možnost vyměnit SMART body za nezapomenutelný víkend se Škodou Superb.

Touto novinkou pokračuje Shell spolu se svými věrnými zákazníky v oslavách 10. výročí založení věrnostního programu s nejdelší tradicí na čerpacích stanicích v České republice.

Na čerpacích stanicích Shell je od 3. listopadu 2008 do 18. ledna 2009 zákazníkům k dispozici nový leták věrnostního programu SMART se speciální nabídkou. V rámci oslav 10. výročí věrnostního programu SMART připravil Shell pro své věrné zákazníky skutečnou novinku. Řidiči mají jedinečnou možnost vyměnit nasbírané SMART body za nezapomenutelný víkend s luxusním vozem Škoda Superb. Zájemce navíc k vozidlu od Shellu dostane dárek v podobě dvou palivových poukázek v hodnotě 500 Kč, aby si mohl sám ověřit kvalitu a účinky paliv Shell. Součástí zimní nabídky je, kromě dárků pro děti a elektroniky, také novinka pro studenty a domácnosti – operační systém Microsoft Office 2007 s licencí na 3 počítače v domácnosti pro nekomerční použití.

„SMART je věrnostním programem pro zákazníky čerpacích stanic s nejdelší tradicí na českém trhu a tento rok slaví 10 let od svého vzniku. V letošních oslavách pokračujeme aktuální zimní nabídkou s možnosti získat luxusní vůz na víkend, čímž plníme přání řady našich věrných zákazníků,“ uvedl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice.

Speciální zimní nabídku dárků naleznou zákazníci na internetové stránce www.shellsmart.com nebo na čerpacích stanicích Shell v České republice. V nabídce katalogu zůstávají oblíbené služby a produkty, které jsou řidičům k dispozici přímo na čerpacích stanicích Shell (např. služby mycích linek, vybrané zboží v prodejnách Select, atd.) anebo prostřednictvím výběru z katalogu (např. kategorie elektroniky, potřeb pro domácnost a zahradu nebo autodoplňků).

Fanoušci Ferrari si mohou vybírat z rozšířené nabídky značkových předmětů tohoto partnera Shellu. Hudební nadšence potěší možnost stahování skladeb ze serveru www.i-legalne.cz za SMART body. Nechybí ani poukázky na aktivity pro volný čas (vstupenky do kina či aqua parku) anebo poukázky na produkty a služby partnerů (McDonald’s, ČSA, Bontonland, FAnn, Bushman, Baťa, PUMA, a další.). Motoristé mohou svými SMART body také přispět na dobročinné účely. Společnost Shell je dlouhodobým partnerem nadačního fondu Kapka naděje, kterému již několik let poukazuje 1 Kč za každý darovaný SMART bod.

-ric- ; Shell