Předpověď počasí pro řidiče na úterý 18. listopadu 2008

18. listopadu 2008

Počasí bude velmi proměnlivé. Největší pozor si je potřeba dávat na ledovku a mrznoucí déšť. Především pak ve vyšších polohách hrozí sněžení.

Úterní ráno bude mrazivé - nejnižší ranní teploty budou klesat k -1 až -5 °C, odpolední se zastaví na 2 až 6 °C.

Zpočátku dne se budou tvořit mrznoucí mlhy, postupně bude docházet k přibývání oblačnosti od západu a od vyšších poloh budou opět srážky přecházet ve sněhové.

Ve středu pozor po ránu na ledovku a náledí, ranní teploty se budou pohybovat v intervalu 2 až -2 °C, odpolední vystoupí na 2 až 6 °C. Obloha bude převážně oblačná až zatažená, od středních poloh se sněžením.

Richard Vlček ; Internet