aktuálně: 37 uzavírek, 24 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Novináři budou brzy testovat novou Octavii

9. října 2008

Jen několik dnů po světové premiéře v Paříži a měsíc před uvedením na trh se modernizovaná Škoda Octavia představí zástupcům mezinárodních médií.

Škoda Auto se rozhodla uspořádat mezinárodní novinářskou prezentaci novinky na domácí půdě. V pondělí 13. října 2008 začne v Praze a Plzni dvoutýdenní akce, které se zúčastní přes 400 nejvýznamnějších automobilových novinářů ze 23 zemí.

Během dvoudenního programu absolvují novináři s modernizovanou Octavií přes 200 km testovacích tras a seznámí se s historií modelu, jehož „jmenovec“ byl poprvé představen v padesátých letech minulého století.

V designové dílně předvedou zástupci vývojového centra Škoda Auto novinářům (za pomoci moderní výpočetní techniky a také ruční práce designérů a modelářů), jak vznikal tvar a konečná podoba designu karoserie tohoto modelu.

Od roku 1996 prodala Škoda Auto více než 2 miliony vozů Octavia obou generací, přičemž jenom letos se jich plánuje prodat přes 360 tisíc.

-ric- ; Škoda

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >