aktuálně: 39 uzavírek, 22 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Daňové služby Eurowag nabízejí řešení bez stresu

Setkali jste se někdy s někým, kdo rád podává daňové přiznání? Pokud ano, pravděpodobně má skvělého účetního. Většina lidí se však děsí toho, že budou muset třídit hory účtenek a faktur, seznamovat se s řadou složitých a archaických zákonů a věčně čekat na vrácení peněz.

Daňové služby Eurowag nabízejí řešení bez stresu

Foto: Unsplash.com

Pokud se vám nedaří plnit daňové povinnosti a termíny, Eurowag je tu, aby vám pomohl! Čtěte dále a dozvíte se více o tom, proč může být podávání daňového přiznání obecně stresující a únavné, a to zejména pro přepravní společnosti, které působí ve více evropských zemích. Daňové služby Eurowag mohou přispět k tomu, že období podávání daňových přiznání bude méně stresující.

Všeobecně frustrující zážitek

Benjamin Franklin, slavný americký státník, jednou poznamenal: „...ale v tomto světě není nic jistého – kromě smrti a daní. Pro lidi kdekoliv na světě může být oboje stejně děsivé. Většina daňových systémů je frustrující změtí pravidel a předpisů, komplikovaných tabulek s dlouhými instrukcemi a požadavků, které se neustále mění. Není proto žádným překvapením, že většina z nás potřebuje ke splnění svých povinností pomoc certifikovaných služeb daňového poradenství.

Jedním z důvodů, proč jsou tyto systémy tak složité, je to, že často zahrnují více druhů daní. Mezi nejběžnější typy patří daň z příjmu fyzických osob, daň z příjmu právnických osob, daň z obratu, daň z nemovitosti a spotřební daň. Každá z nich má své vlastní povinnosti, předpoklady, zvláštní okolnosti a nezbytné formuláře.

Dalšími faktory, které přispívají ke složitosti daňových systémů po celém světě, jsou měnící se zákony, zátěž související s dodržováním předpisů, přeshraniční transakce, obchodní ustanovení a různé metody vymáhání. Můžeme se potom divit, že při tolika pohyblivých částech je podávání daňového přiznání bolestivým procesem pro lidi na celém světě?

Pro společnosti, jejichž obchodní aktivity vytvářejí daňové povinnosti v několika různých zemích, může být toto zatížení ještě obtížnější. Zejména evropské firmy se musí orientovat v různých požadavcích různých jurisdikcí, aby zůstaly konkurenceschopné a dodržovaly daňové předpisy v rámci EU. Obdobně se i daňové služby velmi liší v závislosti na zúčastněných zemích. V tomto článku s vámi probereme nejen tyto rozdíly, ale i problémy, na které narazíte při podávání mezinárodních daňových přiznání a ve snaze získat z těchto přiznání co nejvíce peněz zpět.

Daňové služby nabízené po celé Evropě

Různé daňové sazby, požadavky na dodržování předpisů, pobídky a odpočty, mezinárodní zákony, daňové smlouvy a způsoby správy znamenají, že neexistuje žádný univerzální přístup k uspokojení potřeb společnosti podnikající ve více evropských zemích. V důsledku toho musí být společnosti poskytující daňové služby schopny nabízet možnosti, které jsou přizpůsobeny jedinečným podmínkám jejich klientů a požadavkům každého řídícího orgánu, kterému jsou daně hlášeny.

Ne všechny služby daňového poradenství jsou si rovny a každá právnická nebo fyzická osoba může mít různé potřeby v závislosti na typu příjmu zahrnutého do vykazování, ve kterých zemích má povinnost podat daňové přiznání a jak rychle chce získat vratku daně, na kterou má nárok.

Menší společnost poskytující daňové služby se může specializovat na podávání přiznání pro jednu konkrétní zemi, zatímco větší společnosti potřebují týmy poradců, aby mohly svým klientům nabízet mezinárodní daňové služby. Služby v oblasti daní právnických osob často vyžadují ještě další specializaci, protože daňová přiznání, která musí korporace podávat, jsou často neuvěřitelně složitá a jedná se o velké množství peněz. Nalezení správné služby daňového poradenství pro vaši firmu je důležitou součástí toho, jak se zbavit starostí s daňovým přiznáním a zároveň zajistit, že při vracení daně dostanete nejvyšší možnou částku.

Proto společnost Eurowag nabízí širokou škálu daňových služeb pro společnosti, které podnikají po celé Evropě. Podívejme se, jak Eurowag pomáhá firmám na cestě k plnění jejich daňových povinností.

Daňové služby se společností Eurowag

Daňové služby Eurowag za vás dokážou vyřídit celý proces vrácení daně a dokonce vám pomohou dostat zaplaceno rychleji. Vrácení DPH a vracení spotřební daně může často trvat dlouho, což mnoha společnostem způsobuje problémy s cash flow. Eurowag dokáže našim klientům zajistit podání žádostí o vrácení DPH ve 29 zemích a vrácení spotřební daně v 7 zemích. Náš tým daňových expertů vám může pomoci snadno podat žádost o vrácení daně zaplacené v zahraničí se všemi vašimi fakturami, včetně faktur třetích stran, a to bez zbytečného stresu a papírování.

U nároků na DPH nabízíme čistou fakturaci, abychom vám vrátili peníze téměř okamžitě, a to financováním vaší vratky DPH z našich vlastních faktur i z faktur třetích stran. Tato metoda vám umožní získat finanční prostředky rychleji, což pomůže zlepšit cash flow.

Nabízíme také zálohovou platbu na vrácení spotřební daně. Získáte své vyplacené finanční prostředky téměř ihned po podání žádosti, aniž byste museli čekat na dokončení dlouhého byrokratického procesu.

Pro držitele palivové karty Eurowag může být celý proces vrácení peněz dokonce plně automatizován! A pro ty klienty, kteří chtějí ještě více pomoci s optimalizací cash flow, včetně směny měny faktur, financování a pojištění, nabízíme širokou škálu finančních služeb.

Zákazníci společnosti Eurowag mohou také očekávat podporu dostupnou v jejich jazyce a také přístup k aplikaci Eurowag, která pomáhá firmám růst. Díky široké nabídce služeb se Eurowag stává předním poskytovatelem podpůrných služeb mezi evropskými přepravními společnostmi. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak může Eurowag pomoci s rozvojem i vašeho podnikání. 

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >