aktuálně: 39 uzavírek, 16 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

8 vychytávek do interiéru auta, které by vám neměly chybět

Chcete mít auto jako ze škatulky? Tak jistě víte, že jezdit do automyčky nestačí. Vylepšete a vyvoňte si i interiér svého vozu. Poradíme, co by vám ve výbavě rozhodně nemělo chybět.

8 vychytávek do interiéru auta, které by vám neměly chybět

Foto: Unsplash.com

1. Zásobník na kapesníky do sluneční clony

Potřebujete smrkat nebo něco rychle utřít? Stačí sáhnout nad sebe ke sluneční cloně a vytáhnout si kapesník. Tento zásobník je tenký a na cloně dobře drží, takže se nemusíte bát, že by vám překážel nebo sebou házel ze strany na stranu při každé zatáčce.

2. Sada interiérových LED svítidel

Chcete si vymazlit interiér svého miláčka parádním podsvícením? Se sadou interiérových svítidel to jde jedna radost. Světlo stačí spárovat s telefonem a nastavit si odstín dle libosti. Integrovaný mikrofon dokonce dokáže synchronizovat dynamiku světel s hudbou.

3. Protiskluzové podšálky do držáku na nápoje

Tyto podtácky jsou skvělým pomocníkem, když se chcete vyvarovat rozlitého pití nebo ulepených držáků na nápoje. Kelímky ani další nádoby, ve kterých nápoj máte, při jízdě v držáku nechrastí, navíc si můžete vybrat hned z několika odstínů a barev.

4. Vůně

Ať už závěsná, nebo nacvakávací do ventilace, vůně je nutná. Samotné vyvětrání totiž nestačí – pokud nemáte protiskluzové podšálky do držáku na nápoje a náhodou jste v autě něco rozlili, nelahodný pach může v autě přetrvávat i nadále. Proto je dobré jej eliminovat vůní do auta.

TIP: Máte svůj oblíbený parfém, kterým byste si rádi vyvoněli i svůj vůz? Vyrobte si malý závěsný polštářek, na který svou zamilovanou vůni nastříkejte. A homemade „stromeček“ je hotový.

5. Čisticí hmota

Abyste se každou chvíli nemuseli tahat s vysavačem, na malé otvory, záhyby a škvírky použijte speciální čisticí lepivou hmotu. Stačí, když ji přiložíte na poskvrněné místo, a ona zachytí prach, nečistoty, zbytky čehokoli a zanechá váš vůz bez poskvrny.

6. Dip clip (držák na dip)

Dip clip je malý šikovný kalíšek, do kterého si vymáčknete svou oblíbenou omáčku, a za jízdy si tak do ní můžete snadno namáčet hranolky nebo nugety. Dip clip sedí (ani se nehne!) do vertikální i horizontální ventilace a vy se nemusíte bát, že byste omáčku při každé zatáčce museli hledat pod sedačkou nebo pedálem.

7. Boční přihrádka do dveří

Přihrádka, co se vkládá do dveří, je multifunkčním vynálezem, který zabrání pádu telefonu a peněženky z palubní desky. Navíc si do ní můžete odkládat drobné a nehledat je, pokaždé když jsou potřeba, po kapsách a v peněžence.

8. Lokalizační čip na klíče

Máte děravou hlavu a věcně zapomínáte, kam jste položili klíče od auta? Není nic jednoduššího než na ně připevnit lokalizační čip. Ze svého telefonu pak čip jen jednoduše „vytočíte“ a necháte zvonit, dokud klíče zase nenajdete.

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >