aktuálně: 39 uzavírek, 50 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Jak si snadno a levně vyšperkovat interiér auta?

Stejně, jako se dá interiér auta upravit dražšími položkami, jako jsou nové potahy sedadel, se nabízí i několik cenově přijatelnějších variant, které však taktéž vykouzlí vkusnější vnitřek auta, v němž bude doslova radost cestovat, jak na to?

Jak si snadno a levně vyšperkovat interiér auta?

Zdroj fotografií: Unsplash.com

Vezměte to od základů

Předtím, než se vrhnete do laděný detailů, byste svoji pozornost měli věnovat i takovým věcem, jako je generální úklid celého vozu nebo zakoupení vůně do auta. Na škodu určitě nebude, pořídíte-li si auto kosmetiku která se častokrát za akční ceny nachází v Auto Kelly letáku. Účinnými přípravky jsou určitě čističe klimatizací, plastů a gumových částí nebo univerzální čistící ubrousky, které se vyplatí mít v autě pořád. Jestliže se v letáku Auto Kelly nachází sleva na čistící pěnu, určitě svůj čistící repertoár rozšiřte i o ni. Dá se využít pro efektivní vyčištění sedadel, stropu nebo koberečků. Jakmile všechny části vašeho vozidla budou zářit čistotou, můžete se vrhnout na výzdobu či vylepšení interiéru.

Co se vyplatí zakoupit?

Design volantu je jedním ze základních prvků interiéru. Pokud je ten váš opráskaný, při řízení vám z něj klouže ruka nebo pokud jej zkrátka chcete vylepšit, hodí se zakoupit potahy na volant, ty jsou k dostání v mnoha provedeních, ať už barevných nebo co se týká volby materiálu. V každém případě se opět vyplatí zkontrolovat akční letáky, zda v nich není možné objevit potahy na volant ve slevě. Případně se v letácích porozhlédněte po dalším výrazném interiérovém prvku, kterým jsou koberečky. Zde může hrát velkou roli nejen vzhled, ale také funkčnost, jelikož pokud koberečky nefungují, jak mají, zbytečně se Vám po vozidle roznáší různé nečistoty a prach. Obecně se nejlépe čistí koberečky vyrobené z pryže, které zároveň nejlépe zachycují špínu.

Vhodné, zejména pokud přepravujete hodně věcí, jsou úložné kapsy, které si můžete uchytit na zadní stranu sedaček. Poslouží jako úschovný prostor pro nápoje, čistící ubrousky nebo zkrátka pro cokoliv, co by se v opačném případě mohlo povalovat po autě. Posledním, spíše opět praktickým, pomocníkem je držák na telefon, který se vyplatí zakoupit zejména těm, kteří používají navigaci v mobilu.

Tipy, jak při nákupu ušetřit

Nejvíce finančních prostředků kupující obvykle ušetří v případě, kdy využije některý z letáků umístěných na slevovém portálu Kaufino.com. Díky akčním nabídkám se dá uspořit při jakémkoli nákupu, nejen u auto-moto doplňků. Na Kaufinu se nachází například i zmiňovaný Auto Kelly leták, který mají kupující stejně v oblibě jako i konkurenční auto-moto slevové prospekty. V momentě, kdy nakupujete v internetovém obchodě, nezapomeňte využít cashbackové portály, které vám po uskutečnění nákupu vrátí určité procento financí zpět na účet.

Další články

Proč došlo ke zdražení dálničních známek?

Přečtěte si více o nedávném zdražení dálničních známek. Vysvětlíme vám, jaké jsou nové ceny, proč k navýšení cen došlo a z jakého důvodu byste měli být na pozoru při koupi jednodenní dálniční známky.

zobrazit článek >

Co byste měli vědět o pneumatikách Bridgestone a proč jsou skvělou volbou?

Bridgestone, světový lídr v produkci pneumatik, nabízí špičkovou technologii a inovace v rámci pneu pro osobní vozy, SUV a 4x4. Tady se podíváme na to co je značka Bridgestone vlastně zač, jaké pneu nabízí a co za výhody přináší řidičům, kteří hledají spolehlivost, bezpečnost a výkon.

zobrazit článek >

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >