aktuálně: 41 uzavírek, 1 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Peugeot uvádí model PEUGEOT TRAVELLER na český trh

14. září 2016
Peugeot Traveller

Design značky Peugeot přináší do tohoto tržního segmentu nové principy a prvky typické pro hatchbacky a SUV značky. Z výrazného designu vozu Peugeot Traveller vyzařuje síla a elegance.Peugeot opatřil vůz Traveller řadou dalších předností, které z něj činí referenci v segmentu. Nový podvozek, který vzešel z modulární platformy EMP2, je zárukou vysoké úrovně kvality, účinnosti a na tento segment rekordně nízké spotřeby.

Motory BlueHDi Euro 6 jsou vybaveny nejúčinnější technologií pro snižování emisí na trhu, která používá systém SCR zabudovaný před filtr pevných částic. Tyto osvědčené motory, které se používají již od konce roku 2013, v sobě spojují radost z řízení a výkony dosahující až 180 k / 400 Nm, přitom jejich spotřeba paliva a emise jsou ve svém segmentu „Best in class“. Průměrně celá řada dosahuje spotřeby 5,4 l/100 km a emise činí 140 g CO2/km.

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller slibuje své posádce příjemné a klidné cestování díky jízdním vlastnostem na úrovni toho nejlepšího z know-how značky Peugeot, atmosféře ve voze a nadstandardnímu komfortu. Řada možností konfigurace včetně devítimístné verze a mnoho prvků výbavy, z nichž některé jsou v tomto segmentu zcela jedinečné, činí z Peugeotu Traveller velmi pohodlný snadno ovladatelný vůz, který se snadno přizpůsobí každodenním potřebám.

Peugeot Traveller je k dispozici ve třech délkách od 460 do 530 cm. Výška je pouhých 190 cm, což je v segmentu vzácností a zároveň vstupenkou do krytých parkovišť, kam se někteří jeho vyšší konkurenti stejného segmentu nedostanou. Verze Standard (495 cm) a Long (530 cm) patří ke standardním délkám, verze Compact o délce 460 cm je v segmentu jedinečná. I ta ale dovoluje příjemné sezení až pro 9 osob. Peugeot Traveller nabízí díky svým rozměrům a krátkým převisům vynikající ovladatelnost pro každodenní použití i v městských podmínkách.

Peugeot Traveller Business VIP nabízí cestujícím na zadních kožených sedadlech 4 nebo 5místnou konfiguraci, ve které jsou kvalitní kůží potažená sedadla umístěna proti sobě. K pohodě cestujících přispívá i multifunkční střecha s trojzónovou klimatizací s funkcí jemného rozptylu vzduchu, která je také v tomto segmentu ojedinělá, a doprovodné příjemně tlumené osvětlení interiéru.

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >