Ford Motor Company představí nový Focus RS i supersportovní Ford GT

28. února 2015

Na letošním ročníku autosalonu v Ženevě představí Ford Motor Company ve výstavní premiéře nový sportovní hatchback Focus RS a také nový supersportovní model Ford GT, pro který to bude premiéra na evropské půdě.

Ford bude zároveň v Ženevě vystavovat kompletní modelovou řadu Ford Performance pro evropský trh, tvořenou modely Focus ST (benzínová i dieselová verze) a Fiesta ST. K vidění bude rovněž nový Ford Mustang Fastback i Convertible.

Na tiskové konferenci vystoupí Jim Farley, výkonný viceprezident Ford Motor Company a prezident Ford of Europe, Middle East and Africa, a Raj Nair, viceprezident skupiny Ford odpovědný za vývoj produktů. Tisková konference se koná 3. března v 10:30 na stánku společnosti Ford v hale č. 5 ženevského výstaviště PalExpo.

Od 4. března se na stánku značky Ford objeví rovněž různé varianty modelů Kuga, EcoSport, Mondeo a Focus, stejně jako nový všestranný Ford S-MAX a velké SUV Ford Edge