Záříjová soutěž s portálem Zakruta.cz

5. září 2014
Soutěž

Soutěž probíhá od 1.9. do 30.9. 2014. Ze správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který bude informován na zadaný email o podrobnostech výhry a jejím předání.

Podrobné podmínky naleznete po kliknutí na položku v menu - Soutěž. Na začátku října bude ze správných odpovědí vylosován jeden výherce, který výhru obdrží.

Hodně štěstí...

Pojistěte si vlastní vozidlo, a ještě na tom ušetřete

Povinné ručení není tím jediným pojištěním, které můžete využít v silničním provozu. Zvolte produkt, s nímž se budete chránit nejenom v okamžiku, kdy způsobíte nehodu někomu cizímu. Dejte přednost také ochraně vlastního majetku. Využijte havarijní pojištění.

Riziko srážky se zvěří stoupá. Ochranu poskytne pojištění

Při cestování automobilem nám hrozí celá řada rizik. K nehodě může dojít i ve chvíli, kdy si počínáme naprosto zodpovědně, přesně dodržujeme dopravní předpisy a dbáme na zásady bezpečnosti. Stačí chvilková nepozornost jiného řidiče, nečekaná překážka na silnici v nepřehledné zatáčce či padlý strom. A velké riziko představuje i volně pobíhající divoká zvěř.

Jak se zachovat při dopravní nehodě a co se bude dít poté?

Je jen málo lidí, kteří za svůj život nezažijí karambol na silnici nebo dopravní nehodu. Někdy se to stane vinou vaší nepozornosti, jindy za to může někdo jiný nebo souhra náhod. Vždy je ale dobré vědět, jak se při dopravní nehodě zachovat.