Srovnejto.cz - komplexní služby pro vaše auto za příznivé ceny

13. ledna 2014

Možná máte pro svůj vůz oblíbený servis nebo oblíbenou myčku. Můžete mít také svoji oblíbenou vůni nebo třeba čistící ubrousky do auta. Také v oblasti pojišťovacích služeb můžete mít svůj oblíbený internetový server. Na takovém chytrém, komplexním webu si jednoduše vyberete pro svoje vozidlo nejvýhodnější pojišťovací variantu, ať již v oblasti povinného ručení, havarijního pojištění nebo třeba cestovního pojištění.

Na jednom místě najdete různé nabídky od řady pojišťoven působících na českém trhu, pomocí automatického srovnávače si pak jednoduše vyberete optimální pojištění pro svůj vůz za příznivé ceny. Žádné složité vyhledávání a zjišťování informací. Vše z pohodlí svého domova, s minimem času a administrativy. Na stejném webu můžete pojištění přímo sjednat, jednoduše a rychle. To vše nabízí pojišťovací server Srovnejto.cz.

Povinné ručení

Snad každý řidič si je dnes vědom své povinnosti sjednání pojištění odpovědnosti. Výjimkou je jen hrstka těch nezodpovědných, kteří si nedokážou spočítat, že nepojištěné auto vychází velmi draho. Za každý den vlastnictví vozidla bez povinného ručení je totiž nutné přispívat do garančního fondu České kanceláře pojistitelů. Nehledě na to, že při provozu nepojištěného vozidla se vystavuje jeho majitel dalším sankcím, pokutám a v nejhorším případě i tomu, že způsobí-li někomu jinému škodu, bude ji muset hradit z vlastní kapsy. Povinné příspěvky do garančního fondu totiž nenahrazují zákonné pojištění odpovědnosti.

Havarijní pojištění

Povinné ručení je tak základním finančním produktem spojeným s vlastnictvím každého motorového vozidla. Otázkou však je, jaké pojištění, resp. jakou pojišťovnu si vybrat. S tím si dnes nemusíte lámat hlavu a ztrácet svůj čas. Věnujte ho třeba automobilovým výletům se svoji rodinou. Srovnání povinného ručení je s webem Srovnejto.cz jednoduché a rychlé. Zadáte pouze údaje o svém vozu a automaticky získáte cenové nabídky různých pojišťoven, seřazené od té nejlevnější, samozřejmě i s detailním popisem pojištění, pojišťovacích limitů, krytých rizik, zahrnutých služeb apod.

Výhodné povinné ručení můžete sjednat zde.

Havarijní pojištění

Jak moc si ceníte svého motorového miláčka? Co kdyby vám ho někdo ukradl? Máte připravenou rezervu pro případ, že by se s ním něco stalo? Většina řidičů takové rezervy nemá, ti chytří však vědí, že je není třeba mít. Stačí si sjednat vhodné havarijní pojištění. Havarijní pojištění zabezpečí váš automobil nejenom pro případy dopravní nehody a havárie, ale také krádeže, vandalismu nebo třeba živelných katastrof. I v tomto případě vám pomůže web Srovnejto.cz.

Obdobně jako je tomu s povinným ručením, pomůže vám Srovnejto.cz také s havarijním pojištěním, výběrem jeho optimální varianty i sjednáním. Na webu najdete nabídky havarijního pojištění od několika různých pojišťoven. S pomocí automatické kalkulačky si je snadno srovnáte a seřadíte dle ceny. Pak už si jen vyberete to pravé pojištění tak, abyste svůj vůz komplexně zabezpečili a mohli se tak oddávat bezstarostné jízdě.

Havarijní pojištění které vás ochrání je možno sjednat ZDE

Cestovní pojištění

Srovnejto.cz

Možná se se svým vozem chystáte do zahraničí – i v tomto případě vám stačí jedna webová adresa, kterou už znáte z oblasti povinného ručení nebo havarijního pojištění. Na webu Srovnejto.cz totiž najdete i sumarizovanou nabídku v oblasti cestovního pojištění. To vám poskytne jistotu pro vaše cestování v zahraničí, ať již se svým automobilem či bez něho.

Svoje cestovní pojištění si vyberete během pár minut a sjednat ho můžete třeba přímo v den odjezdu. Díky PayU můžete také okamžitě odeslat platbu pojistného.

Cestovní pojištění pro celou rodinu