Pojištění nemusí být drahé

16. prosince 2013
srovnejto.cz

Ačkoli provozovaný automobil nemusí být havarijně pojištěn, může vám jeho pojištění ušetřit nejednu horkou chvilku a dost peněz. Havarijní pojištění omezuje dopady takových pojistných událostí, jakými jsou havárie vozidla či jeho odcizení, vandalismus nebo třeba živelné pohromy. Minimalizuje finanční ztráty, které se mohou vyšplhat do opravdu vysokých částek a chrání vás před riziky, která jsou s provozem motorového vozidla spojena. Výše částky, kterou za havarijní pojištění zaplatíte, se může u různých pojišťoven lišit. Na výši pojistného má totiž vliv celá řada faktorů. Je to například stáří vozidla, jeho výbava, věk řidiče, region, kde je vozidlo provozováno, výše stanovené spoluúčasti, ale samozřejmě také částka na kterou si necháte vozidlo pojistit. Současná nabídka trhu s havarijním pojištěním nabízí velké množství produktů, mezi kterými si dle svých představ vybere rozhodně každý motorista. Abyste si vybrali optimální variantu, není zapotřebí obíhat jednotlivé pojišťovny a složitě shromažďovat potřebné informace. Tip na levné pojištění snadno a rychle získáte na http://www.srovnejto.cz/havarijni-pojisteni/. Z pohodlí domova si vyberete z nabídky několika renomovaných pojišťoven takové havarijní pojištění, které bude plně odpovídat vašim nárokům. Srovnání nabídek jednotlivých pojišťoven a následně navíc i sjednání pojištění probíhá online. Nemusíte dokonce ani nikam jezdit s vozem kvůli jeho nafocení, neboť technik pojišťovny přijede sám a to na vámi stanovené místo.

Havarijní pojištění

Ani cestovní pojištění vás nemusí přijít draho a v porovnání s částkou, na kterou se může vyšplhat nepojištěná zahraniční cesta, se jedná o zanedbatelný finanční výdaj. Překročením státní hranice totiž úraz či třeba náhlé onemocnění může citelně zasáhnout vaši peněženku. Tomu dokáže předejít cestovní pojištění, které kryje případné výlohy za léčbu. Snadno a rychle si můžete vybrat vyhovující cestovní pojištění na http://www.srovnejto.cz/cestovni-pojisteni-online/, kde najdete nabídku hned několika pojišťovacích partnerů. Z pohodlí domova máte možnost srovnat si limity krytí i možnosti připojištění a navíc také během několika málo minut si pojištění sjednat. Smlouvu je tak možné uzavřít, i pokud je rozhodnutí vycestovat dílem okamžiku – celý pojišťovací proces probíhá online a smlouva vzniká zaplacením, což je díky možnosti PayU, univerzálního nástroje pro jednoduché platby na Internetu, reálné okamžitě při sjednání pojištění.