aktuálně: 41 uzavírek, 34 nehod
Zákruta.cz  >  Magazín  >  

Povinné ručení se slevou až 50%? Ano, i to je možné!

26. listopadu 2013

Kde si uzavřít povinné ručení?

srovnejto.cz

V naší republice objevíte dokonce desítky společností, které se zabývající povinným ručením a dalšími finančními produkty. Je pravdou, že mnohé zkušenosti umí nalákat klienty takřka bezpracně a poté profitují z uzavřených smluv klidně mnohem více než jiná společnost nabízející úplně to samé. V současné sobě máte velkou výhodu, jak si zjistit, kde se momentálně platí méně za povinné ručení a zároveň jaké služby jsou s uzavřením smlouvy ještě spojené.

Jedná se především o rychlé online služby. Například na webu Srovnejto.cz budete mít během chvilky výsledky o cenách povinného ručení. Snadno si vyberete to, co vám nejvíce vyhovuje a během chvilky můžete uzavřít úplně novou smlouvu. Online srovnání cen pro povinné ručení vám může přinést hodně velké úspory – klidně až padesát procent. Srovnání nabídek je prováděno ihned a celý proces se uskutečňuje výhradně online službami – tedy rychle, pohodlně a bez zbytečných osobních schůzek. Zelená karta vám bude ihned k dispozici – přijde na váš email. Kromě nové smlouvy obdržíte také dárek v podobě slevového kupónu na nákup v partnerském eshopu.

Havarijní pojištění

K výhodám online srovnání povinného ručení patří to, že budete mít hned jasno – vše na základě skutečných informací a ne reklamních kampaní. K dispozici jsou možnosti povinného ručení o všech významných pojišťoven v rámci ČR. Nezapomeňte – povinné ručení je ze zákona povinné pro každé vozidlo s registrační značkou. Máte takové a přejete si jezdit po veřejných komunikacích? Nyní už se nemusíte bát, že za povinné ručení zaplatíte zbytečně moc peněz...

Povinné ručení si můžete porovnat na stránce http://www.srovnejto.cz/povinne-ruceni/

Další články

Bezpečně na silnici: Jak správně vybrat kvalitní oblečení na motorku?

Každý zkušený motocyklista ví, že kromě umění ovládat svůj stroj je klíčovým prvkem bezpečnosti na silnici správný výběr oblečení.

zobrazit článek >

Jak může správný výběr motorového oleje ovlivnit výkon a životnost motoru?

Žádné auto bohužel není nesmrtelné a jakmile přijde jeho čas, je nutné ho vyměnit za jiné. Správnou péčí ale můžete životnost svého oblíbeného vozu prodloužit.

zobrazit článek >

Důležité doplňky pro dům a zahradu

Domov a zahrada jsou pro mnohé z nás oázou klidu a pohody. Usilujeme o to, aby se tam cítili komfortně a aby nám tam nic nechybělo. Na co obvykle zapomínáme?

zobrazit článek >