SMS informace o nehodách

20. listopadu 2013
SMS informace o nehodách

Jakmile zaznamenáme informaci o dopravní nehodě ve Vašem regionu, zašleme Vám SMS s informacemi o místě nehody a jednoduchým popisem situace.

SMS je možné zasílat i na více telefonních čísel. U každého čísla je možné nastavit různé sady okresů a krajů.

Vyzkoušejte si službu zdarma!

Na Vaše telefonní číslo Vám zašleme 3 SMS s aktuálními informacemi o dopravních nehodách ve Vámi zvoleném regionu.

Další informace a možnost vyzkoušet si službu zdarma naleznete na adrese:

Výhody a nevýhody operativního leasingu

Zatoužili jste po modernějším automobilu? Automobilové firmy každoročně chrlí nové a nové vozy, které mají za cíl udělat řidičovu jízdu co nejpohodlnější. Ovšem ne každý má na to, aby si nové auto zaplatil z úspor, tudíž někteří volí leasingové financování. V tomto článku se zaměříme na výhody a nevýhody operativního leasingu.

5 situací, ve kterých nepojištěné auto vyjde draze

Kupujete si nové nebo bazarové auto? A sjednali jste si havarijní pojištění? Podívejte se na 5 situací, ve kterých dáte za nepojištěné auto majlant.

Kdy vám bude dělat pojišťovna problémy s vyplacením odškodného?

Nehody se čas od času zkrátka stanou. V kterých případech vám pojišťovny ale nebudou chtít vyplatit peníze. Vyvarujte se chyb, které mohou mít zásadní vliv na to, jestli po nehodě dostanete finanční kompenzaci.