Soutěž Motokočka

23. října 2013
Motokočka

Motomail.cz vám přináší super soutěž, v níž hlavní roli hrají krásné ženy a silné stroje. Za jednu jedinou fotku s vymazleným plechovým miláčkem můžeš vyhrát balík peněz a navíc se Tvoje fotka dostane do oficiálního kalendáře MotoKočka 2014/2015! A to stojí za to!

Jak soutěžit?

Vyfoť se u pořádné káry, nebo motorky. Nahraj svoji sexy fotku na web motokocka.motomail.cz a soutěž o balík peněz! Soutěž trvá do 20.12.2013, ale vyhrát můžeš každý měsíc. Tak se přihlaš hned teď a už 31.10. můžeš být až o 5 000 Kč bohatší!

Co můžeš vyhrát?

Každý měsíc vyhrávají 3 nejlepší fotky, které budou náležitě odměněny. Nejlepší fotky z každého měsíce budou otištěny v kalendáři MotoKočka 2014/2015 a jejich autory čeká také finanční odměna.

Vítězná fotka dostane rovných 5 000 Kč, odměna za druhé místo je 3 000 Kč a třetí příčka obdrží finanční injekci v podobě 2 000 Kč.

Fotky do kalendáře MotoKočka 2014/2015 exkluzivně nafotí fotograf Miloš Nešic. Máš tedy jedinečnou možnost stát se skutečnou fotomodelkou! Tak na nic nečekej a staň se MOTOKOČKOU!